• Publicerat 10 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

AIK kan säkra guldet i morgon, men det har varit osäkert kring flera bärande spelare. Nu kommer emellertid positiva AIK-besked – Sebastian Larsson och Panos Dimitriadis är enligt FD:s uppgifter spelklara och redo att gå in i morgon.

Kalmar FF på Guldfågeln Arena i morgon, och chans att säkra första SM-guldet sedan 2009 – men AIK har riskerat manfall inför avslutningen med nyckelspelare som Kristoffer Olsson och Enoch Kofi Adu avstängda, och tidigare i dag uppgav Expressen att Daniel Sundgren missar matchen med skada.

Och ytterligare tre namn har varit i farozonen. Oscar Linnér, Sebastian Larsson och Panos Dimitriadis har riskerat missa matchen med skador. Linnér saknades senast mot Sundsvall, medan Larsson och Dimitriadis klev av skadade.

Men enligt uppgifter till FD är Larsson och Dimitriadis nu redo för spel – bägge är såpass återhämtade att de ska kunna spela matchen i morgon.

Vad gäller Oscar Linnér så ser det dystrare ut. Fortsatt kamp mot klockan för AIK:s förstemålvakt. Linnér kommer testas sent, men det lutar åt att Budimir Janosevic vaktar kassen i Kalmar.

Lennart Sandahl – Anton Zetterman