Avskedet i söndags blir Hyséns sista match i Blåvitt – missar i morgon

  • Publicerat 10 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Tobias Hysén hyllades i söndags i sin sista hemmamatch för IFK Göteborg. Det blir den sista matchen i Blåvitt överhuvudtaget för Hysén. Nu meddelar Blåvitt på sin hemsida att han missar avslutningen borta mot Örebro imorgon.

Tobias Hysén tackades av med tifo och hyllningar i samband med IFK Göteborgs senaste match, hemma mot Malmö FF.

Matchen på Gamla Ullevi förra söndagen kommer också bli Blåvittikonens sista. Nu har IFK presenterat en matchtrupp till morgondagens avslutning borta mot Örebro. Och där finns inte Hysén med. Han saknas på grund av skada.

Även André Calisir och Robin Söder missar ÖSK-mötet med skador, något som varit känt sedan tidigare. Man har även Sebastian Ohlsson borta med avstängning.

Blåvitts trupp mot Örebro:

Målvakter: Erik Dahlin, Tom Amos, Isac Hjertén,

Försvarare: Emil Salomonsson, Carl Starfelt, David Boo Wilander, Billy Nordström, Kristopher Da Graca, Marcus Degerlund, Victor Wernersson,

Mittfältare/anfallare: Vajebah Sakor, Victor Wernersson, Amin Affane, August Erlingmark, Fredrik Oldrup Jensen, Patrik Karlsson Lagemyr, Alhassan Yusuf, Sargon Abraham, Giorgi Charaisjvili, Benjamin Nygren.


Igår 20:09

Vibe ut skadad - "Förhoppningsvis bara en smäll"

Lasse Vibe tvingades i slutskedet av den första halvleken mellan Kalmar FF och IFK Göteborg utgå på grund av skada. Robin Söder var den som fick gå in i danskens ställe. - Förhoppningsvis bara en smäll, säger Blåvitts tränare Poya Asbag

23 april

Höga Blåvittbetygen - fyra namn får sexor efter nya segern

BETYGEN FÖR BLÅVITT PÅ SVENSKA FANS EFTER HELSINGBORG IFK Göteborg tog en ny seger och kom snabbt tillbaka efter förlusten mot Djurgården. Detta mot ett HIF som slagit både Norrköping och Hammarby. Och det är en Blåvittseger som nu belöna

22 april

PÅ FD: "Allt annat av Blåvitt vore tjänstefel"

Benjamin Nygren gör succé i IFK Göteborg. 17-åringen leder allsvenskans poängliga efter sina tre mål och tre assist på de fyra inledande matcherna. Om Blåvitt bör sälja supertalangen i sommar? FD:s krönikör Patrick Ekwall är säker på s

22 april

Blåvitts uppvisning mot HIF - Nygren toppar poängligan

IFK Göteborg krossade Helsingborg. Nykomlingen chanslöst på Nya Ullevi och förlorade med hela 3-0. Benjamin Nygren svarade för ett mål och har nu 3+3 på de fyra första matcherna i årets allsvenska - vilket han toppar seriens poängliga med.

22 april

Bra reklam mot Djurgården - Blåvitts problem öppnar upp

IFK Göteborg kan i dag starta Lasse Vibe. Med Robin Söder ännu inte fri från sviter av hjärnskakning och avstängde Kharaishvili så kan det nu bli danskt i start ikväll mot HIF. Där två tunga namn som inte kan komma med mot Helsingborg.

21 april

Söder inte återställd - missar mötet med HIF

Robin Söder åkte på en tuff smäll när han fick bollen rätt i huvudet under ett träningspass i veckan, följden blev att anfallaren drabbades av en hjärnskakning. Nu står det också klart att han missar matchen mot Helsingborg. - Det är s