Avskedet i söndags blir Hyséns sista match i Blåvitt – missar i morgon

  • Publicerat 10 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Tobias Hysén hyllades i söndags i sin sista hemmamatch för IFK Göteborg. Det blir den sista matchen i Blåvitt överhuvudtaget för Hysén. Nu meddelar Blåvitt på sin hemsida att han missar avslutningen borta mot Örebro imorgon.

Tobias Hysén tackades av med tifo och hyllningar i samband med IFK Göteborgs senaste match, hemma mot Malmö FF.

Matchen på Gamla Ullevi förra söndagen kommer också bli Blåvittikonens sista. Nu har IFK presenterat en matchtrupp till morgondagens avslutning borta mot Örebro. Och där finns inte Hysén med. Han saknas på grund av skada.

Även André Calisir och Robin Söder missar ÖSK-mötet med skador, något som varit känt sedan tidigare. Man har även Sebastian Ohlsson borta med avstängning.

Blåvitts trupp mot Örebro:

Målvakter: Erik Dahlin, Tom Amos, Isac Hjertén,

Försvarare: Emil Salomonsson, Carl Starfelt, David Boo Wilander, Billy Nordström, Kristopher Da Graca, Marcus Degerlund, Victor Wernersson,

Mittfältare/anfallare: Vajebah Sakor, Victor Wernersson, Amin Affane, August Erlingmark, Fredrik Oldrup Jensen, Patrik Karlsson Lagemyr, Alhassan Yusuf, Sargon Abraham, Giorgi Charaisjvili, Benjamin Nygren.


Igår 16:54

FD LIVE: Göteborg imponerade - tog en viktig seger

Göteborg imponerade stort mot ett uppåtgående AFC. Göteborgarna bjöd på en rad fina kombinationer vilket var nyckeln i dagens match. FotbollDirekt rapporterade från dagens match i Göteborg.  Så här såg det ut när Blåvitt imponerad

Igår 16:15

Söder aktar sig - ”Måste stänga nu”

IFK Göteborg har börjat dominant i den första halvleken. Göteborgarna är en man mer och har en 1-0 ledning i paus efter Robin Söders mål.   –Det var ett fint anfall och jag var på rätt plats så vi tar det, säger Robin Söder till Cmor

Igår 12:44

Nygren blev mästare direkt - "Är på en väldigt bra plats"

Benjamin Nygren har vunnit sin första titel med den belgiska toppklubben Genk. Nu berättar 17-åringen om den första tiden. - Jag trivs jättebra! Jag tycker att jag har kommit in i laget på ett bra sätt och att jag tar för mig på träningar,

20 juli

Poya straffas för utbrott - "Ingen dramatik"

IFK Göteborg åkte på ett rejält bakslag mot Falkenberg i den allra sista minuten. Nu straffas huvudtränaren Poya Asbaghi för sitt utbrott. - Ingen dramatik i det. Alla förberedelser är redan gjorda och jag är enormt trygg med övriga i leda

20 juli

KRÖNIKA: "Nej, jag tror inte Blåvitt sänks av detta''

KRÖNIKA MED FOTBOLLDIREKTS MAGNUS ÖSTERBERG IFK Göteborg överraskade en stor del av fotbolls-Sverige med sin fina vår. Unga spelare som tog huvudrollen, nyförvärv som gjorde avtryck omedelbart och ganska snabbt sveptes tvivel om att Blåvitt

15 juli

PÅ FD: Vilken ny verklighet efter Blåvitts blixtaffär

Det har bara gått några dagar sedan Calle Starfelt skrev på för ryska storklubben Rubin Kazan. Och redan i dag så kan han debutera i rysk ligapremiär mot Lokomotiv Moskva. Snabba ryck. IFK Göteborg fick hem en affär som ser ut att vara vä