• Publicerat 9 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Henrik Rydström hettade igång inför Kalmar-AIK på söndag och kallade serieledarna för kaxiga, något nu Alexander Milosevic slår tillbaka kring.
– Det är lite fel fokus, säger han till Sportbladet.

”Det är roligt att kunna ställa till med lite jävelskap. Definitionen av AIK – hybris, kaxig men innerst inne är man osäker. Som jag, haha”.

Henrik Rydström med utspel i Sportbladet i går. Tränarens Kalmar tar emot AIK på söndag och vinner KFF samtidigt som Norrköping tar tre poäng borta mot Häcken tappar Gnaget SM-guldet som så många skrikit ut varit klart sedan länge.

Vad AIK:s mittbacksstjärna Alexander Milosevic tycker om Rydströms passning?

– Jag såg att de var ute och pratade om oss innan de skulle möta Sirius. Det är lite fel fokus, tycker jag. Att det ligger på vår match i stället för deras egen, säger han till Sportbladet och fortsätter:

– Men det är en fråga han får, som han svarar på. Det där med att vi är kaxiga… Jag vet inte, det är väl vårt sätt att vara. Samtidigt tycker jag faktiskt inte att vi har varit speciellt kaxiga i år, snarare ärliga. Vi har respekt för varje motståndare vi möter, det har vi haft hela året.

Allsvenskan avgörs på söndag. Alla matcher spelas 15.00.