• Publicerat 8 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Det var 0-0 i paus mellan Malmö och Sarpsborg i Europa League-gruppspelet, men FD:s utsände Casper Nordqvist inte orolig efter första 45 minuterna.
– MFF imponerar och Sören Rieks är bäst på plan, utbrister Nordqvist.

Måstematch för Malmö FF i Europa League-gruppspelets fjärde omgång hemma mot Sarpsborg. Seger en nödvändighet för att sitta i ett guldläge inför de två återstående matcherna i gruppen, detta hemma mot Genk och borta mot Besiktas.

Resultatet på Stadion i paus mot Sarpsborg dock inte smickrande: 0-0.

Men FD:s Casper Nordqvist, på plats i Malmö, hyllar ändå hemmalagets första halvlek.

– De imponerar och har skapat ett par riktigt fina lägen. Sarpsborg har det jobbigt, inte minst med att få stopp på Marcus Antonsson och Sören Rieks. Den sistnämnde är bäst på plan så här långt. Dansken har legat bakom det mesta i anfallsväg. Han har dribblat, slagit inlägg och skapat allmän oreda för norrmännen. Fortsätter MFF så här i andra halvlek SKA det bli seger, utbrister Nordqvist.

Följ FotbollDirekts liverapportering HÄR!