Örgrytes lagkapten Daniel Paulson har åkt på en tuff skada. Situationen i matchen mot Halmstad i lördags var en korsbandsskada.
– Jag hörde hur det klickade till. Jag förstod att det inte skulle vara helt bra, säger han till Göteborgs Posten.

Det var på Örjans Vall som oturen var framme för Örgrytes lagkapten.

Daniel Paulson tvingades kliva av med smärtor i sitt knä och två dagar senare kommer beskedet om att det rör sig om en korsbandsskada. Minst ett halvårs rehab väntar för mittfältaren.

– Det är en främre korsbandsskada. Den kan vara partiell eller total, det vet vi inte, men det är en instabilitet i knäet som vi måste vara noggranna med, säger läkaren Lasse Petersson till GP.

Daniel Paulson om beskedet:

– Jag hörde hur det klickade till. Jag förstod att det inte skulle vara helt bra. Jag fick lite panik när jag hörde klickljudet från knäet. Då förstod man ganska snabbt att något gick sönder, säger han och fortsätter:

– Det är tungt. Jag har fortfarande svårt att se att det har hänt, att förstå vad det innebär. Det tar en stund innan man fattar vad det betyder. Men det är många som har kommit tillbaka från korsbandsskador, så det är inte över. Men en lång rehab väntar.