• Publicerat 4 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Andreas Isaksson har missat Djurgårdens tre senaste matcher, men i morgon kan han göra comeback mot Dalkurd. Det blir i så fall stjärnkeeperns näst sista match i Stockholmsklubben innan han avslutar karriären. 

Skadad mot AIK, sjuk mot Örebro och känning mot Göteborg. Andreas Isaksson har missat Djurgårdens tre senaste matcher.

I morgon väntar Dalkurd på bortaplan och då kan stjärnkeepern göra comeback, vilket i så fall blir Isakssons näst sista match innan han avslutar karriären.

I en intervju med Djurgårdens hemsida berättar tränaren Özcan Melkemichel om statusen i truppen inför matchen mot Dalkurd.

– Fredrik Ulvestad är ett frågetecken så vi får avvakta och se hur han mår inför match. I övrigt är Erik Johansson avstängd men vi får tillbaka Niklas Gunnarsson och Marcus Danielson som var avstängda senast. Annars är alla friska och krya och Andreas Isaksson var med och tränade med oss under lördagen och det kändes okej för honom, så det var positivt. Vi räknar även med att Jonathan Augustinsson kommer att träna för fullt under söndagen och hoppas på ett positivt besked även där, säger Melkemichel.