Foto: Bildbyrån

Sirius lagkapten Moses Ogbu, 27, har varit Sirius trogen i nio år. Nu återstår bara två matcher innan han lämnar klubben.
– Jag är 27 år gammal och jag tror att det är rätt läge att ta nästa steg i min karriär, säger anfallaren till klubbens hemsida.

Sirius tappar sin lagkapten och kanske främsta anfallare till nästa säsong.

Moses Ogbu har beslutat sig för att gå vidare i karriären efter nio år och 184 seriematcher – i tre olika divisioner. Det står klart i dag.

– Jag har funderat länge över det här. Det har varit en ära att få spela för den här klubben så länge och att vara en del av allt det vi har åstadkommit här. Jag är full av stolthet och glädje över det. Men nu är jag 27 år gammal och jag tror att det är rätt läge att ta nästa steg i min karriär, för mig och min familj. Det var ett svårt beslut att ta, men ibland kommer du till ett skede i livet där du måste ta ett beslut, säger Moses Ogbu till klubbens hemsida.

Hans sista hemmamatch blir nu på måndag mot Kalmar.