Hysén hyllas av domarna – Blåvittikonen får pris

Foto: Bildbyrån

Tobias Hysén gör sin sista match i elitkarriären på söndag. IFK Göteborg möter Malmö FF och Hysén ska hyllas av Blåvittfansen. Nu får han också pris av domarna – Hysén tilldelas Elitdomareklubbens utmärkelse till årets spelare. Elfsborgs Jimmy Thelin vinner priset som årets ledare.

Elitdomareklubben delar varje år ut pris till årets spelare och årets ledare – de i allsvenskan som agerar sportsligt i domarnas ögon.

I år går priset för årets spelare till Tobias Hysén – Blåvittikonen får priset med motiveringen ”Under flera år visat sig vara en spelare som trots mycket passion och engagemang på planen uppträder på ett professionellt och respektfullt sätt mot oss domare” lyder motiveringen, enligt TT.

”Under flera år visat sig vara en spelare som trots mycket passion och engagemang på planen uppträder på ett professionellt och respektfullt sätt mot oss domare.”, lyder motiveringen.

Elfsborgs tränare Jimmy Thelin får priset som årets ledare. Motiveringen:

”… för att han i både med och motgång behåller lugnet och förblir saklig”.


2 juni

Cibicki hoppas på fortsättning: "Chans att jag blir kvar"

Elfsborg har lånat Pawel Cibicki till transferfönstrets öppnande 17 juli. Men Cibicki själv hoppas att han kan stanna i Elfsborg längre än så. - Jag hoppas klubben jobbar med en lösning just nu. De vet var de har mig, säger Cibicki till Bor

26 maj

Strand i ropet igen - räddade poäng i Kalmar

Simon Strand buades ut på Tele2 Arena mot Djurgården för en vecka sedan. Nu var han i ropet igen, den här gången som poängräddare då han kvitterade för sitt Elfsborg borta mot Kalmar i den 82:a minuten. Matchen slutade 1-1. Efter att Hari

20 maj

Nilssons första ord: "Chockad när jag vaknade i en ambulans"

Läskiga scener igår när Elfsborgs Joakim Nilsson föll handlöst i backen efter att ha träffats av Mohamed Buya Turays cykelspark i huvudet. I en första intervju berättar han om chocken, skadorna han ådragit sig och när han hoppas vara tillba