Måstematch för Brommapojkarna i botten – då ska man ta sig an guldjagande IFK Norrköping. BP-tränaren Roberth Björknesjö är irriterad över hur det sett ut sedan han kom – först problem med målskyttet, sedan problem bakåt:
– Det finns inga livlinor kvar. Det måste vara bättre, säger Björknesjö till BP-tv.

Brommapojkarna ligger näst sist och med tre matcher kvar så är det egentligen bara kvalplats som kan räddas. Där ligger just nu Dalkurd, med 21 poäng efter kryss borta mot Elfsborg i går. BP har 20 poäng.

Nu väntar guldjagande IFK Norrköping på Grimsta i kväll. BP sparkade tränaren Luis Pimenta nyligen och Roberth Björknesjö ersatte. De senaste matcherna har man gjort mål framåt men läckt bakåt – något som irriterar Björknesjö. Senast mot Sirius 2-4.

– Jag är fruktansvärt irriterad fortfarande. Det var fjärde matchen sedan jag kom. Vi hade problem att göra mål. Nu gör vi mycket mål. Vad är problemet då? Vi släpper in mål inom två-tre minuter varje gång. Det går inte. Vi är inte i den fasen. Vi ska försvara straffområdet mycket mycket bättre. Så är det bara. Det finns inga livlinor kvar. Det måste vara bättre, säger Roberth Björknesjö till BP-tv.

Mot Sirius senast så kom tre av baklängesmålen inom åtta minuter. Björknesjö vill inte se något liknande igen mot Norrköping. Man kan förvänta sig ett mer kompakt BP ikväll:

– Det är en mardrömsmatch i tre minuter. Det är som en skräckfilm. Tre mål som vi slänger in med en gång, säger Björknesjö.

– Jag har ritat upp det rätt väl. Nu gäller det att vi gör det tillsammans. Den här matchen ska de inte få avgöra. Det ska vi göra. Det får räcka nu.