Nära att falla ihop – ”Typiskt Bajen”

  • Publicerat 31 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Hammarby jagar en topptreplacering som ger spel ute i Europa. Ikväll var man nära att sjabbla bort en 3-0 ledning. Davor Blazevic ersättaren till Johan Wiland räddade Hammarby i slutskedet med en klassräddning.                                            – Det är stora handskar att fylla. Jag tycker att Wiland har varit allsvenskans bästa målvakt sedan han kom från proffslivet. Kul att få spela och bidra, säger Blazevic till C More.

Hammarby gjorde båda 1-0, 2-0 och 3-0 innan Sundsvall vaknade. Linus Hallenius reducerade två gånger om och stärkte ytterligare sina aktier inför ett eventuellt klubbyte.

Man var sedan otroligt nära att fullborda comebacken med att sätta 3-3. Carlos Gracis nickade bollen mot mål. Blazevic fick bre ut sin fulla längd och lyckades styra undan bollen på något mirakulöst sätt från att gå in i mål. En fantastisk räddning som gav tre poäng till Hammarby.

Hjälten Blazevic som fått chansen i Wilands skadefrånvaro säger såhär om själva räddningen till Cmore.

– Jag hinner inte tänka så mycket.

Faktum är att i våras så spelade Bajen en exakt likadan match mot Sundsvall fast då på hemmaplan.  – ”I våras mot Sundsvall. Vi leder 4-0 och spelar fantastisk fotboll och så blir det 4-3 och vi får kämpa med det. Och det är lite samma i dag” säger Blazevic.

Sen kan målvakten konstatera att det här med att tappa ledningar är lite Bajen – ”Typiskt Bajen att ha en stabil 3-0-ledning och sedan få kämpa hela vägen in med det.”

Hammarby ligger i och med segern kvar på tredje plats, tätt följda av Häcken.

PEDER VENSETH


Idag 12:15

FD-TV: Blåvittkaptenen om medias bottentips: "Klart de har fel"

STOCKHOLM. IFK Göteborg tippas i botten - tips som Blåvitts Sebastian Ohlsson tar lätt på. – Det är klart de har fel, säger Ohlsson till FotbollDirekt.se. 13:e plats. Högre upp hamnar inte IFK Göteborg i allsvenskan 2019 - om man får t

Idag 08:03

Lämnar "Giffarna" för utlandet - har skrivit på

Dennis Olsson var ordinarie i det Sundsvall som slutade åtta i fjolårets allsvenska. Nu står det klart att vänsterbacken skrivit på för FC Torpedo Zhodino i Vitryssland. Det var ett Sundsvall som chockade de flesta i fjol. Inte bara för at

Igår 22:44

Kallar till presskonferens - öppnar för flytt från Hammarby

Hammarby bekräftade under söndagen att Sander Svendsen är aktuell för ett lån till Odds BK. Nu kallar den norska klubben till presskonferens. ”Sander Svendsen stannar kvar i Stockholm eftersom klubben överväger att låna ut honom under v