Ravel Morrison, 25, ansågs vara en av Manchester Uniteds främsta talanger i ungdomsåren – men slog aldrig igenom där. Den Premier League- och Serie A-meriterade spelaren uppgavs ikväll jagas av Östersunds FK – något som bekräftas av ÖFK.
– Det stämmer. Jag är i kontakt med hans agent, säger ÖFK:s nytillträdde tekniske direktör David Webb till klubbens hemsida.

Med 17 matcher i Premier League, 55 matcher i Championship och fyra för hans nuvarande klubb Lazio i Serie A så känns 25-årige Ravel Morrison långt ifrån en rimlig allsvensk värvning.

Kanske allra mest för att lönenivåerna han är van vid inte existerar i svensk fotboll. Därför var det ett ganska galet rykte som Sky Sports i dag gick med. Att Östersunds FK jagar den förre Manchester United-talangen.

Morrison slog aldrig igenom i United men har spelat för klubbar som Birmingham, West Ham, Cardiff och Queens Park Rangers innan flytten gick till Lazio förra sommaren. Där har han inte blivit lyckad och blev utlånad till mexikanska Atlas Guadalajara.

Ovanligt nog går Östersunds FK själva ut på sin hemsida och kommenterar transferryktet genom sin nytillträdda tekniske direktör.

– Hans situation gör ju det intressant. Han står nu utan kontrakt och har inte spelat på ett tag. Han behöver komma till ett lag för att få speltid och jag har visat intresse. Naturligtvis blir det inte enkelt att få hit honom, men vi gör ett försök, säger David Webb.