• Publicerat 30 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Örebro SK tar in två spelare på provspel. Idag tisdag och i morgon onsdag kommer två välmeriterade finska spelare att träna med ÖSK.

1-1 senaste mot Djurgården och en niondeplats med tre omgångar kvar av allsvenskan. Med ett nytt kontrakt säkrat så väljer Örebro SK att redan nu se över truppen till nästa säsong. Två provspelare deltar just nu i träning med laget med förhoppning om att övertyga Axel Kjäll, tränare, och sportchefen Magnus Sköldmark om deras värde.

Det är en finsk duo som man väljer att testa under veckans gång.

Moshtagh Yaghoubi (senast i HJK) född år 1994 och Eero Tamminen (Ilves) född år 1995 som båda har spelat i den högsta ligan i Finland i år.

Dessutom har båda meriter från finskt landslagsspel.

Yaghoubi har spelat sju a-kamper för det finska landslaget. Tamminen har i sin tur också noterats för sju matcher med det finska landslaget men i hans fall handlar det om spel i U21, U19 och U18 sammanhang.

– Vi välkomnar Moshtagh och Eero till Örebro för träning med oss. Moshtagh är en central spelare och Eero en offensiv yttermittfältare, båda spelarna har intressanta egenskaper som vi vill titta närmare på samt även se hur de agerar i vår träningsmiljö, säger Magnus Sköldmark, sportchef ÖSK Fotboll.

Peder Venseth