• Publicerat 30 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Elfsborg säkrade allsvenskt kontrakt och Dalkurd tog en viktig poäng i kampen om kvalplatsen. Mötet på Borås Arena under tisdagskvällen slutade 0-0.

Det var två lag som lämnade Borås Arena med varsin positiv nyhet. I och med den mållösa tillställningen säkrade Elfsborg det allsvenska kontraktet samtidigt som Dalkurd tog en viktig poäng i kampen om att nå kvalplatsen.

Dalkurd är nu en poäng före Brommapojkarna och har dessutom klart bättre målskillnad än Stockholmslaget. Det innebär att BP behöver ta minst två poäng i deras tre återstående matcher för att undvika direktnedflyttning.

Dalkurd har Djurgården hemma och Sundsvall borta kvar att möta. BP tar under onsdagen emot Norrköping på Grimsta och därefter har de Elfsborg borta och Trelleborg hemma.