Foto: Bildbyrån

Astrit Ajdarevic var aktuell för IFK Göteborg i somras, men övergången sprack. Ajdarevic i allsvenskan nästa år istället? En som hoppas är ÖSK-veteranen Nordin Gerzic – han ska övertyga Ajdarevic om att spela i Örebro 2019:
– Jag och Astrit pratar i stort sett varje dag och jag ska försöka få hit honom, säger Gerzic till Svartvitt på Svenska Fans.

Astrit Ajdarevic har spelat i Örebro SK två vändor, 2010 och 2015-2016. Nordin Gerzic hoppas nu kunna locka Ajdarevic till ÖSK en tredje gång.

En allsvensk återkomst var aktuell i somras för Ajdarevic, då IFK Göteborg försökte värva honom. Men det blev för dyrt att lösa spelaren från hans kontrakt med AEK Aten.

Nu säger Gerzic att han jobbar på att få Ajdarevic till ÖSK i vinter. En Ajdarevic finns redan i ÖSK-truppen i Astrits lillebror Alfred.

– Jag och Astrit pratar i stort sett varje dag och jag ska försöka få hit honom. Han vet att både jag och Alfred finns här och det vore extremt roligt om han kom hem faktiskt. Vi får se hur det blir, säger Gerzic till SvenskaFans.com.

– Jag vet att RÅP (Robert Åhman Persson) också var jättesugen på att komma hit men sen gör ju barnsituationen det lite annorlunda och Astrit har sina föräldrar i Falkenberg. Men dit är det ju nära. Vi får se, men jag kommer försöka övertala Astrit så mycket jag kan. Det vore sjukt kul. Han är en fantastisk spelare och kille!