Foto: Bildbyrån

Djurgården fick bara med sig 1-1 borta mot Örebro i går. När DIFTV frågar tränaren Özcan Melkemichel vad för positivt som han plockar med sig från matchen får kanalen inget svar.
– Nej, jag hittar inget positivt, säger Melkemichel. 

Tredje raka krysset för Djurgården i går ett faktum, detta efter 1-1 borta mot Örebro. Dessförinnan hade laget spelat 1-1 på Östgötaporten mot Norrköping och 0-0 i derbyt mot AIK.

I går tog Djurgården ledningen i den första halvleken genom ett självmål, men en bit in i andra halvlek kom kvitteringen när Jacob Une Larsson slarvade i uppspelet, Nordin Gerzic sköt vars skott tog på Marcus Danielson och styrdes in i nät.

– Vi bjuder på deras 1-1-mål. Det är slarvigt i uppspelet och de har tur då skottet tar på en av våra spelare och upp i krysset. Svårt för Vaiho, suckar tränaren Özcan Melkemichel för DIFTV och får sedan frågan vad för positivt som han tar med sig från matchen.

– Nej, jag hittar inget positivt. Jag vill vinna och det gör vi inte, då blir jag besviken.

En annan som inte är munter över det oavgjorda resultatet är vänsterbacken Jonathan Augustinsson.

– Surt. Vi kom för att vinna och det gör vi inte. Vi kom inte upp i nivå och vi slarvade en del, men med facit i hand skapade vi mer än dem och borde kommit därifrån med tre poäng, säger han till DIFTV.