• Publicerat 26 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Landskrona spelade 0-0 hemma mot AFC Eskilstuna. Samtidigt som det innebär att skåningarna mer eller mindre är klart för nedflyttning hjälte det samtidigt antagonisten Helsingborg – som nu är tillbaka i allsvenskan.

Helsingborg är klara för allsvenskan 2019! Detta efter att AFC Eskilstuna inte lyckats besegra nästjumbon Landskrona under fredagskvällen.

Matchen på Landskrona IP slutade 0-0 och därmed kan AFC med två omgångar kvar inte komma ikapp serieledande HIF. Upp till tvåan Falkenberg är det tre pinnar för tredjeplacerade AFC, men då har hallänningarna en match färre spelad.

Medan Landskrona hjälpte antagonisten HIF med det allsvenska avancemanget i kväll betyder 0-0-resultatet samtidigt att skåningarna mer eller mindre är klart för nedflyttning. Jönköpings Södra får inte ta en enda poäng till på tre matcher, det är Landskronas enda räddning. Om J-Södra tar minst en pinne till, ja då väntar division 1 södra för nykomlingen Landskrona nästa år igen.