Landskrona Bois är på vippen att åka ur superettan. Men för den 20-årige genombrottsmannen Adi Nalic så kan det mycket väl bli allsvenskan i stället för division 1. Enligt FD:s källor är den offensive mittfältaren i förhandlingar med Malmö FF.

Trots att Skånelaget haft en väldigt tung säsong i superettan så har Adi Nalic visat framfötterna.

Den offensive mittfältaren har noterats för fem mål och fem assist på sina 23 starter för Landskrona Bois den här säsongen. En säsong som med tre matcher kvar ser ut att sluta med degradering. Inför kvällens hemmamatch mot AFC Eskilstuna är Bois näst sist i tabellen, sju poäng från kvalplats, med nio poäng kvar att spela om. Förlust och hoppet är ute.

Med ett utgående kontrakt är talangen, trots lagets svaga säsong, het på marknaden och enligt FD:s källor så är allt upplagt för ett allsvenskt kontrakt nästa år.

Samma källor berättar att Malmö FF är konkret intresserade av att knyta Nalic till sig och att förhandlingar har inletts.

Nalic sitter på ett utgående kontrakt med Landskrona och kan därmed lämna klubben som Bosman.

FD har sökt MFF.s sportchef Daniel Andersson