Tarik Elyounoussi har varit en bärande spelare i det AIK som stormar mot SM-guldet. Norska landslagsanfallaren skrev på ett tvåårskontrakt i vintras och därmed kan stjärnan lämna gratis efter nästa säsong, men agenten Nenad Lukic vill inte diskutera huruvida det finns en dialog om förlängning eller inte.
– Det är helt fel läge att prata om det nu. Jag tycker inte att det är en intressant fråga för stunden, säger Lukic till FotbollDirekt.se. 

Efter spel i Bundesliga och grekiska storklubben Olympiakos värvades Tarik Elyounoussi till AIK i vintras. Den norska landslagsanfallaren skrev på ett tvåårskontrakt med klubben och har varit en bärande spelare i det lag som leder allsvenskan med sex poäng.

Anfallskollegan Henok Goitom sitter på ett utgående avtal och Elyounoussi kan lämna gratis efter nästa säsong. FD har tidigare skrivit att sportchefen Björn Wesström anser att förlängning med de två anfallsstjärnorna är en prioriterad fråga.

Elyounoussis agent Nenad Lukic vill för tillfället inte berätta huruvida det finns en dialog om förlängning med AIK eller inte.

– Det är helt fel läge att prata om det nu. AIK kämpar om SM-guldet så jag vill inte kommentera det nu. Jag kan kommentera det efter säsongen, säger Lukic till FotbollDirekt och fortsätter:

– Jag kan inte svara på det här för jag tycker inte att det är en intressant fråga för tillfället. Det viktigaste är att AIK vinner guld, sedan kan vi ta det här snacket. AIK slåss om SM-guld och jag vill då inte prata om sådant här med varken spelare, klubbar eller journalister, det finns mycket viktigare grejer att tänka på nu så det här är helt fel läge.