Foto: Bildbyrån

Kennedy Bakircioglu kan ställa in sig på ett mäktigt mottagande i sin allra sista hemmamatch för Hammarby. Det kan bli så många som 10 000 ståplatssupportrar i avskedet den 4 november.

Hammarby har två hemmamatcher kvar i år, och för klubblegendaren Kennedy Bakircioglu är det också de två sista hemmamatcherna i karriären. Kalmar den 28 oktober och Häcken den 4 november – det är de matcherna som Bajenikonen har kvar framför sina fans.

Närmare 50 000 biljetter är sålda till de bägge matcherna, enligt färska siffror från Bajenland. I skrivande stund är 24 422 biljetter sålda till matchen mot Kalmar, medan 25 450 biljetter är sålda till sista hemmamatchen mot Häcken.

Till den sista matchen mot Häcken så är Bajens samtliga klacksektioner slutsålda, vilket betyder 8 152 biljetter. Men till Kennedys avsked har man 2 000 biljetter att sälja även på den södra nedre ståplatsläktaren.

Beroende på bortafölje i matcherna så har Hammarby olika stor andel biljetter att sälja på den sektionen. Och till Häckenmatchen får man alltså möjlighet att använda den sektionen. En fjärde ståplatssektion alltså, och man kan man sälja över 10 000 ståplatsbiljetter i Kennedys avskedsmatch. I nuläget finns drygt 1 200 biljetter kvar på den sektionen.