Foto: Bildbyrån

Han var värvningsansvarig för Tottenham och Bournemouth. Nu ser David Webb ut att bli teknisk direktör i Östersund. Det uppger Sky Sports nu i kväll. 

Östersund tappade i somras managern Graham Potter till Swansea, detta efter att engelsmannen sensationsartat tagit Jämtlandsklubben till en sextondelsfinal i Europa League – där Arsenal sedermera blev för svåra.

Efter Potters sorti satsade Östersund på en ny engelsman som ersättare: Ian Burchnall, som trots alla stjärntapp som Saman Ghoddos, Sotirios Papagiannopoulos och Ken Sema, ändå bara är fem poäng upp till Europaplats med sitt ÖFK.

Nu kan ännu en engelsman få en bärande roll i Östersund. David Webb, som tidigare varit värvningsansvarig i Tottenham och Bournemouth, ser enligt Sky Sports uppgifter ut att bli ny teknisk direktör i Östersund. Detta skriver Sky i kväll.

Webb lämnade Tottenham 2017 och har sedan uppgetts vara ett intressant namn för klubbar som Watford, Glasgow Rangers och Juventus. Sky Sports skriver att det var Webb som upptäckte en viss Wilfried Zaha, som sedermera hamnade i Manchester United.