• Publicerat 18 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Felix Beijmo såldes av Djurgården till Werder Bremen för 30 miljoner kronor i somras, men än så länge har högerbacken inte ens funnits med i matchtruppen till någon Bundesligamatch. Nu kallas svensken av tyska tidningen Bild för en flopp som ger värvningen lägsta möjliga betyg.

Efter ett och ett halvt år i Djurgården lämnade Felix Beijmo allsvenskan för spel i den tyska storklubben Werder Bremen – som pungade ut med 30 miljoner kronor för högerbacken.

Än så länge har dock 20-åringen inte ens funnits med i matchtruppen i Bundesliga och den tyska tidningen Bild går nu till attack mot svensken, då de kallar honom för en flopp och ger värvningen lägsta möjliga betyg.

”Den unga svensken kom från Djurgården för tre miljoner euro (!) som backup till Theo Gebre Selassie. Så här långt har inte funnit med i truppen. Verkar ibland överväldigad på träning och behöver få matchträning med U23”, skriver tidningen enligt Fotbollskanalen.

Beijmo gjorde totalt 36 allsvenska matcher i Djurgården och svarade på dessa framträdanden för tre mål och fem assist.