• Publicerat 17 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Guldet må sannolikt vara borta för Hammarby – men publiksuget efter Bajen in i det sista är det inget fel på. I nuläget har man passerat 24 100 biljetter till nästa hemmamatch mot Kalmar. Ett första av två avsked till Kennedy Bakircioglu.

Sport- och scoutchefen må vara på resande fot i Brasilien just nu och jaga nya namn inför kommande transferfönster i januari – samtidigt som man jagar Europaplats här hemma och ska fira Kennedys slutmatcher i karriären.

Och det bubblar verkligen här hemma i vardagen.
Hammarbys fansida ”Bajenland” meddelar nu att det endast återstår färre än 150 biljetter till ståplats mot Kalmar FF. Över 8 000 har redan sålts, totalt 24 100.

Kennedy Bakircioglu blir huvudnumret både mot Kalmar och Häcken i avslutningen.
Den redan klassiskt fångade ölen – och inte minst frisparksmålet – i farten mot IFK Göteborg har uppenbart ytterligare triggat suget efter den 37-årige Bajenstjärnan i slutmatchen. En karriär som hållit på sedan 1999.
”Till Kennedys hyllningsmatch!!! Tre fullsatta, sjungande och gungande klacksektioner för vår lagkapten, kung och legend! 💚👑

Nyligen rapporterade Hammarby över 45 000 sålda biljetter till slutmatcherna, detta trots att guldet rimligen borde vara borta.
Men oavsett det så lever ju säsongen i det att Hammarby har en jättechans att säkra topp-3 och spel i Europa för första gången på väldigt många år.

Bajenland gör sitt bästa för att bygga en hajp kring det som återstår och för att på det viset bidra till att hålla AIK bakom sig, AIK som hotar Bajens ledning i publikligan.