• Publicerat 17 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Chinedu Obasi flirtade nyligen med AIK, klubben som han representerat i två korta sejourer. Vad FD erfar blir det dock ingen återkomst i den svartgula dressen för nigerianen, detta då AIK inte ska vara intresserade.

”Jag är i ständig kontakt med AIK, en klubb som ligger mig varmt om hjärtat. Jag hade en bra relation med fansen också”.

Chinedu Obasi yttrade dessa ord för GT för några veckor sedan, detta alltså som Elfsborgsspelare. Nigerianen anslöt till Boråsklubben på ett korttidskontrakt i somras och har gjort succé, men han glömmer inte det AIK som han gjort två korta sejourer i 2016 och 2017.

Vad FotbollDirekt erfar blir det dock ingen återkomst i den svartgula dressen för Obasi. Enligt FD:s uppgifter är AIK helt enkelt inte intresserade av att rekrytera 32-åringen en tredje gång, som på 19 allsvenska matcher i Gnaget gjorde elva mål.

Trots att AIK-ledningen gillar Obasis namn ligger serieledarnas prio på att förlänga med stjärnor som Henok Goitom och Tarik Elyounoussi, vars kontrakt löper ut i år respektive efter nästa säsong.

Casper Nordqvist – Ola Gustavsson