• Publicerat 15 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Det blir en hel del nytt i Janne Anderssons startelva när Sverige möter Slovakien i morgon. AIK-stjärnan Kristoffer Olsson får chansen och detsamma gäller Sebastian Andersson, Union Berlin.
– Jag vill se dem spela i vårt landslag med vårt spelsystem mot hårt motstånd, säger han på presskonferensen i dag.

0-0 mot Ryssland i Nations League i förra veckan.

Till träningsmatchen mot Slovakien aviserar nu Janne Andersson flera ändringar i den svenska startelvan. Några spelare som vilas är Victor Nilsson Lindelöf, Sebastian Larsson och Marcus Berg. Det är bara ett fåtal spelare kvar från elvan i Ryssland.

Några spelare som får chansen nu i stället är AIK-stjärnan Kristoffer Olsson, målvakten Karl-Johan Johnsson (Guingamp) och Union Berlins Sebastian Andersson.

Så startar Sverige mot Slovakien imorgon: Karl-Johan Johnsson (byter med Kristoffer Nordfeldt i paus) – Emil Krafth, Andreas Granqvist, Pontus Jansson, Martin Olsson – Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Oscar Hiljemark – John Guidetti, Sebastian Andersson.

– Vi snurrar lite grann. Jag vill passa på att se de spelarna som inte spelar så mycket i landslaget annars. Jag vill se dem spela i vårt landslag med vårt spelsystem mot hårt motstånd, säger Janne Andersson på presskonferensen idag.