Niklas Gunnarsson sitter på ett utgående kontrakt med Djurgården. Men trots att det bara återstår några veckor av säsongen så förhandlar inte norrmannen och Dif.
– Men jag är inte orolig. Vi är överens att i mitten av november förhandlar vi och jag är okej med det, säger Gunnarsson till FotbollDirekt.se.

Kerim Mrabti kommer att försvinna, liksom Jonas Olsson. I farozonen finns så väl Jacob Une Larsson som Niklas Gunnarsson. Lägg där till Aliou Badji som fick ett större bud på sig i augustifönstret.
Norske Gunnarssons situation har uppmärksammats flera gånger under hösten. Inga direkta förhandlingar har pågått och detta under ett år då han bitvis gått utanför startlaget.

Men trots en situation som ser osäker ut så vill han inte det minsta ge sken av misströst eller försöker skynda på ett beslut från Dif-håll.
– Jag litar på Bosse Andersson. Nu har vi sagt mitten av november och då är det vad som gäller. Vi har viktiga veckor framför oss. Vi måste avsluta bra, ja, vi kan ta fem raka nu.
– Jag är hoppfull, fortsätter han om sin egen situation: Jag trivs här och det är ingenting man hur som helst vill lämna. Men vi får se.

LÄS: BÄRKROTHS BESVIKELSE – INTE VAD HAN FÖRVÄNTAT SIG

– Jag vet ju vad jag vill, vi får se vad Djurgården vill. Jag kan känna att dialogen vi har haft har varit bra. Det räcker för mig.

Hur ser du på AIK här näst efter uppehållet, sista chansen för er till något större i år?!

– Ja, men det är det ju. Inspirerande. Vi har slagit AIK tidigare och kan göra det igen. Det vore som jag sagt tidigare, otroligt skönt om vi kan ta hem en så stor match igen. Det är en fantastiskt möjlighet och jag vet att vi har kapacitet att göra det. Det vet varenda spelare här att vi har.