• Publicerat 12 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Nästa lördag tar Malmö emot Hammarby. Då öppnar skåningarna för att Carlos Strandberg kan göra comeback efter skada.
– Ser allt bra ut går han i full träning på måndag, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson till Sydsvenskan.

Carlos Strandberg har under en längre tid varit borta på grund av skada, men nu kommer ett glatt besked. Nästa lördag, efter det rådande landslagsuppehållet, tar Malmö emot Hammarby på hemmaplan och då kan anfallsstjärnan eventuellt vara med igen.

– Han prickar av de sista momenten i återgångsfasen. I dag var det avslut, lite till återstår på lördagen. Ser allt bra ut går han i full träning på måndag, säger MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson till Sydsvenskan.

Ett annat stort namn i MFF som är borta på grund av skada är Guillermo Molins, som sedan återkomsten i somras inte varit redo för spel. Även Molins är nu på väg tillbaka.

– ”Gische” går in i en återgångsfas på planen, men jag vill fortfarande inte uttala mig om när han är matchklart. Men det är förstås otroligt positivt att han inte fått några bakslag och är med på planen, konstaterar Robertsson.