• Publicerat 8 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

AIK:s Oscar Linnér har tidigare berättat att han inte filmar i samband med att han lagt sig ner under matcher. Det reagerar Örebros Nordin Gerzic på.
– Hälsa Linnér att Nordin säger att han ljuger, konstaterar kaptenen för Sportbladet.

”Såhär ligger det till: jag har haft en låsning i höften den senaste tiden. När man väl är varm och i gång så känns det okej, men när man står still en längre tid så blir du stel. Då känner jag mig begränsad och måste få hjälp. De knäcker lite och så kan man köra på. Det här låter kanske nonchalant, men om jag behöver läkarhjälp så tar jag det. Om det förstör motståndarnas momentum så struntar jag i det. Det är inte mitt problem”.

Oscar Linnér berättade det här nyligen för Sportbladet, detta efter att han anklagats fejka skador när AIK:s motståndare varit i ett momentum.

I går spelade AIK 1-1 hemma mot Örebro. Linnér räddade en straff i slutet från Besara, men fick ändå inte sista ordet då Filip Rogic kvitterade på övertid.

Efteråt skickade ÖSK:s lagkapten Nordin Gerzic en passning till Linnér angående uttalandena om att han inte filmar.

– Hälsa Linnér att Nordin säger att han ljuger, utbrister Gerzic för Sportbladet och fortsätter:

– Han (Linnér) har problem och ”bryter ihop”. Jag började skratta direkt när jag såg det men det är vad det är. Det är inte en skada. De har tagit det där taktiska knepet från Alexander Axén. Det är en taktisk grej. Vi kan inte spela vårt spel om han lägger sig ner. Det är en taktik som AIK kört i många matcher när de hamnat i problem. Då får han (Linnér) plötsligt ont.