• Publicerat 7 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Joel Ekstrand värvades in som en storstjärna till AIK i vintras, men har på grund av skadebekymmer inte gjort en minut i allsvenskan. Till matchen mot Örebro finns dock mittbacken med i truppen. 

Efter spel i klubbar som Udinese och Watford vände Joel Ekstrand hem till Sverige i vintras, men inte till tidigare klubben Helsingborg. Nej i stället kritade mittbacken på för AIK, en stor värvning förstås.

Ekstrand har dock inte gjort en minut i årets allsvenska, detta på grunda av skadebekymmer. Nu kommer dock ett glädjande besked. Ekstrand finns med i truppen hemma mot Örebro i kväll, något AIK meddelade tidigt under söndagen.

Han ersätter Alexander Milosevic i truppen, som är avstängd.

AIK:s trupp mot Örebro 

Haukur Hauksson, Per Karlsson, Kristoffer Olsson, Enoch Kofi Adu, Rasmus Lindkvist, Denni Avdić, Stefan Silva, Heradi Rashidi, Sebastian Larsson, Tarik Elyounoussi, Daniel Sundgren, Nicolás Stefanelli, Budimir Janošević, Robin Jansson, Panajotis Dimitriadis, Joel Ekstrand, Oscar Linnér, Henok Goitom.