• Publicerat 7 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Henok Goitom har haft en succéfylld säsong. Nu prisas han som allsvenskans bästa spelare i september.
– Jag är hedrad, säger han till Sef. 

Trea i skytteligan och kapten för det AIK som leder allsvenskan i överlägsen stil. Henok Goitoms fotbollsliv leker och nu prisas han som månadens spelare i september, detta efter att ligans samtliga lagkaptener och utvalda sportjournalister röstat fram honom som vinnare.

– Jag är hedrad att lagkaptener som är ofta rutinerade spelare i sina lag har röstat fram mig och tycker jag har gjort ett bra jobb. September har innehållit många segrar och mål. Jag har själv gjort några mål som bidragit till viktiga segrar, säger han i en kommentar till Sef.

2018 års vinnare:
April: Jiloan Hamad, Hammarby IF
Maj: Pa Dibba, Hammarby IF
Juli: Saman Ghoddos, Östersunds FK
Augusti: Paulinho, BK Häcken
September: Henok Goitom, AIK