• Publicerat 6 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
Hur mycket bragd är det att Malmö FF tar segrar som mot Besiktas i torsdags? SVENSKA FANS MFF-redaktion vill tona ner epitet med tanke på så många jämförbara segrar de senaste åren.

Prag, Salzburg, Celtic, Olympiakos.
Där några stora och avgörande insatser som lett Malmö FF fram till en ekonomisk suveränitet som svensk klubblagsidrott aldrig sett maken till.

I torsdags 2-0 mot Besiktas. På nytt en Europa-match som bär bragdaura – men frågan är om det är det längre med tanke så många gånger skåningarna nu de senaste åren tagit stora internationella segrar.
”När blir detta något normalt? Jag anser det hänt nu.
Celtic och Salzburg, Prag och Salzburg, Midtjylland och Besiktas samt Olympiakos och Shakhtar Donetsk”.

SVENSKA FANS Malmö-redaktion vill att Malmö FF mentalt vågar frigöra sig och göra bilden av MFF ännu större. Det vill säga, Malmö håller på att ta nästa nivå och att man då inte ska tala om bragder längre – om det inte handlar om den yppersta Europaeliten.

”Det är ingen tillfällighet, det är en trend och det är något återkommande”.
”Vad jag vill återkomma till att jag inte tycker det är värdigt att klubben Malmö FF ska se segrar i Europa som en bragd. Det är underbara och fantastiska matcher som MFF genomför men en bragd är något uteslutande en eller två gånger och inte någon som närmar sig tio gånger senaste fyra åren”.

HÄR HELA TEXTEN FRÅN SVENSKA FANS!