• Publicerat 6 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg var på väg mot förlust hemma mot Trelleborg. Då räddade Giorgi Charaisjvili återigen sitt lag på stopptid.

Trelleborg nära skrällseger på Gamla Ullevi. Visserligen gav Sebastian Ohlsson Blåvitt ledningen med 1-0 i den tredje minuten, men skåningarna vände sedan på steken. Robin Nilsson kvitterade till 1-1 efter halvtimmen spelad och med tio minuter kvar prickade Felix Hörberg in 2-1.

På stopptid visades Trelleborgs Zoran Jovanovic ut och Blåvitt fick frispark utanför straffområdet. Giorgi Charaisjvili klev fram och frälste sitt lag med matchens sista spark, precis som han gjorde borta mot Dalkurd för några omgångar sedan.

Blytungt för jumbon TFF som var nära att närma sig övriga bottenlagen, men som nu fortsatt har sex poäng upp till kval.

Blåvitt har fem poäng ner till kvalplats.