• Publicerat 5 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Storartad insats hemma mot Besiktas under torsdagskvällen, men i allsvenskan ligger Malmö FF fyra. Detta är något som får Norrköpingsstjärnan David Moberg Karlsson att reagera.
– Det är bara riktigt dåligt av dem, säger han till NT.

Malmö FF svarade för en skräll på Stadion under torsdagskvällen då turkiska jätten Besiktas besegrades med 2-0 i Europa League-gruppspelet.

I allsvenskan ligger dock MFF bara fyra, detta med sex omgångar kvar att spela. På andra plats ligger Norrköping och Östgötalagets anfallsstjärna David Moberg Karlsson skickar nu en rejäl passning till MFF.

– Kollar man löneligor är det ett skämt att vi ligger före Malmö. Med den budgeten och de spelarna de har – det är ju ett skämt att vi ligger före. Det är bara riktigt dåligt av dem, säger han till Norrköpings Tidningar.

Det har framförallt snackats om guldstrid mellan AIK och Hammarby i år, men nu är det alltså Norrköping och inte Hammarby som är Gnagets utmanare. Oavsett tabellplacering anser Moberg Karlsson att Norrköping kan vara stolta över 2018 års säsong.

– Jag tycker redan nu vi kan hålla huvudet högt. Ingen har pratat om oss. När vi låg tvåa så var det guldmatch mellan AIK och Hammarby. Det är fortfarande ingen som tycker vi är bra på fotboll. Vi har gjort en fantastisk säsong sett till vilka förväntningar folk har på oss. Uppenbarligen tycker alla medier att vi är dåliga fotbollsspelare. Vi gör en enormt bra säsong.