Foto: Bildbyrån

MALMÖ. En ordentlig skräll på Stadion under torsdagskvällen då MFF mycket överraskande knäckte turkiska jätten Besiktas. Svenska mästarna vann med 2-0 och Arnor Traustason är inte allt för imponerad av världsstjärnan Pepes uppträdande.
– Han är fin så länge det står 0-0, men så fort vi gjorde mål blev han kaxig och snackade skit, säger islänningen till FotbollDirekt.se. 

Det som såg så blytungt ut efter förlusten mot Genk har nu omvandlats till något helt annat för Malmö FF, detta efter megaknallen på Stadion under torsdagskvällen.

Stora, mäktiga Besiktas, med stjärnor som Pepe, Domagoj Vida, Gary Medel och Vágner Love i elvan, föll med 2-0 mot MFF. Helt rättvist, hävdar hemmalagets Arnor Traustason.

– Vi var bättre helt enkelt. Visst, de hade lite mer boll, men inga jättelägen. På pappret är en grej, på planen en annan. I dag var vi mycket bättre, konstaterar 25-åringen för FotbollDirekt.se.

I den andra halvleken kapades Traustason av Gary Medel, varpå Pepe sparkade bollen på den liggande islänningen. Den forne Real Madrid-stjärnan Pepe hade då redan ett gult kort, något Traustason inte visste om.

– Hade han gult kort? frågar sig 25-åringen.

Ni borde ha satt mer press på domaren där, men ni verkade inte bry er?

– Men jag ställde mig upp snabbt och frågade va fan han (Pepe) gjorde. Han sa något tillbaka på spanska. Det är sådan han är…

– Han är fin så länge det står 0-0, men så fort vi gjorde mål blev han kaxig och snackade skit. Men han är en smart spelare, han gör allt för att vinna.

Då Sarpsborg överraskande besegrade Genk under torsdagskvällen på norsk mark har alla fyra lagen i gruppen tre poäng. Nu väntar just Sarpsborg på bortaplan i nästa match för MFF innan de tar emot norrmännen på hemmaplan i omgången därpå. Traustason njuter av det öppna utgångsläget.

– Vi fick reda på att de (Sarpsborg) vann med 3-1 så det är en öppen grupp nu, allt kan hända. Nu blir det dubbelmöte mot Sarpsborg, det kommer bli kul!