• Publicerat 1 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
Östersund slog Djurgården och nu har jämtarna återigen närhet till Europaplatserna. Här SVENSKA FANS och spelarkritik efter segern – bland annat ger man länge petade Patrick Kpozo nytt hopp.

Östersund vinner matcher igen och fallet under några veckor ser ut att hejdas.
Tredje raka segern när man slog Djurgården med 2- 0 i går kväll på Tele2 arena.
Efter knappa kvarten kom målet som skulle ge ett övertag som till sist var tillräckligt för tre poäng – när Hosam Aiesh hittade Ronald Mukiibi som fint smög fram och satte 0- 1.

Djurgården var aldrig riktigt nära denna Tele2-kväll, bortsett från lite Aliou Badji i slutet.

Detta trots att Östersund hade det jobbigt med inte minst Ludvig Fritzson som fick en smäll mot huvudet, liksom lite senare Douglas Bergkvist som råkade värre ut och tvingades bryta.
Men inte nog med det; på övertid drabbas ännu ett ÖFK-namn av en smäll mot huvudet, Rewan Amin, och blev utburen på bår.

SVENSKA FANS sektion för Östersund framhåller efteråt bland annat ännu ett lovande inhopp för forne AIK-talangen Patrick Kpozo som nu får allt mer speltid och kanske börjar närma sig ett genombrott sedan han lämnade AIK.
Mer om Kpozo på SVENSKA FANS !

Men bäst av alla och bäst mot Djurgården var Tom Pettersson:
”Matchens gigant. Styrde och ställde ett heroiskt kämpande försvar. Visade en enorm vilja och inställning. Kämpade och slet som ett djur”.

Om Dennis Widgren*
”Hans namn är Dennis Widgren. Han är stadens son. Han föddes här i skogen. Han är vår idol”.