Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic öppnar nu i dag för en återkomst till Malmö FF, sensationellt med tanke på att han tidigare varit tydlig med att han är för stor för allsvenskan. Sportchefen Daniel Andersson jublar över världsstjärnans nya utspel.
– Ett namn som är superintressant, säger Andersson till Fotbollskanalen. 

”Jag har fått erbjudande. De vill att jag ska komma hem och att jag ska avsluta karriären där. Jag stänger inga dörrar och det är en trofé (SM-guldet) som jag saknar”.

Utspelet är från Zlatan Ibrahimovic till Calle Schulman i dag – något som blivit en rejäl snackis i medierna. Tidigare har den svenske världsstjärnan varit tydlig med att han inte kommer spela i allsvenskan, då han är för stor för den svenska ligafotbollen.

Kan nu en sensationsaffär vara på gång? Det vill inte Malmös sportchef Daniel Andersson berätta.

– Sådant kommenterar vi inte i tidningarna, men det är klart att Zlatan är ett namn som är superintressant. Men om han har fått ett erbjudande eller inte kommenterar vi inte i pressen, säger han till Fotbollskanalen.

Ibrahimovic inledde sin seniorkarriär i MFF 1999 innan han såldes för 81 miljoner kronor till Ajax sommaren 2001. Att LA Galaxy-anfallaren, med ett förflutet i Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG och Manchester United, nu öppnar upp för MFF får sportchefen Daniel Andersson att knyta näven.

– Klubben har varit duktig på att hålla kontakt under alla år. Han själv är också väldigt intresserad av hur det går för klubben. Vi mötte ju honom när han spelade i PSG och då fick vi möta honom som motståndare också. Det har varit bra kontakt från klubbens sida hela vägen.