• Publicerat 22 september
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Det har sedan tidigare varit klart att ingen spelare i Hammarby missar det glödheta derbyt mot AIK på grund av avstängning. När Bajen nu lagt ut matchtruppen är det också fastställd att inga heller åkt på någon skada.

49 000 åskådare på plats på söndagens derby mellan AIK och Hammarby. Efter Norrköpings seger under lördagskvällen borta mot Dalkurd har Östgötalaget tillfälligt tagit över andraplatsen från Bajen – och har bara tre pinnar upp till serieledande AIK.

Pressen stor inför gigantmötet på Friends alltså. Hammarby har sedan tidigare inga avstängningar mot Gnaget, och när matchtruppen publicerades under lördagskvällen står det nu också klart att samtliga spelare är friska. Truppen innehåller dock en gubbe för mycket, så en tvingas strykas på matchdagen.

Här Hammarbys trupp mot AIK

1. Johan Wiland

2. Simon Sandberg

3. Neto Borges

4. Bjørn Paulsen

5. David Fällman

6. Jiloan Hamad

7. Imad Khalili

8. Jeppe Andersen

9. Sander Svendsen

10. Kennedy Bakircioglu

11. Vladimir Rodić

13. Mads Fenger

14. Junes Barny

16. Leo Bengtsson

19. Junior

22. Muamer Tanković

25. Davor Blažević

40. Nikola Djurdjić

77. Mats Solheim