• Publicerat 21 september
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Djurgården kritiserades hårt efter ännu en förlust mot Brommapojkarna (0-1). När man nu ska revanschera sig är truppläget långt ifrån optimalt. Inför Trelleborgsmatchen saknas flera tongivande spelare. 

Glädjen blev kortvarig efter derbysegern mot Hammarby (3-1).

Djurgården föll tillbaka i gamla hjulsår och föll tungt hemma mot bottenlaget Brommapojkarna. I den matchen saknades Erik Johansson, som låg bakom alla tre målen mot Bajen, samt Omar Eddahri och Kevin Walker.

Samma trio finns heller inte med mot Trelleborg på lördagen. Ny på skadelistan är dessutom startspelaren Jacob Une Larsson.

 

 

Inför omgång 22 ligger Djurgården på en åttonde plats i Allsvenskan och har hela tio poäng upp till Norrköping på tredjeplats.