• Publicerat 21 september
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Nikola Djurdjic gjorde bara ett halvår i Malmö FF 2015. I podcasten Lundh berättar Bajenstjärnan att det inte blev någon bra skilsmässa från klubben.
– Jag vet att de ville ha mig kvar i början, men sedan kände jag också att jag inte ville stanna, säger han.

Efter att ha gjort dundersuccé i Helsingborg 2012 återvände Nikola Djurdjic till svensk fotboll sommaren 2015 då han lånades in till Malmö FF från tyska Augsburg. Med serben på topp ihop med Markus Rosenberg blev det visserligen inget nytt SM-guld, men lik väl ett gruppspel i Champions League.

Trots att Djurdjic var given i anfallet uppfattar han det som att MFF aldrig var intresserat av att köpa loss honom permanent.

– Jag tyckte inte att han (Daniel Andersson, sportchef) respekterade mig för den spelare som jag var, men det var okej. Jag vet att de ville ha mig kvar i början, men sedan kände jag också att jag inte ville stanna, säger Djurdjic i podcasten Lundh och fortsätter:

– Vi hade en stor framgång och kanske borde någon typ skakat hand och tackat för min tid i klubben. Efter att vi spelade den där sista matchen mot Real Madrid och förlorade på ett pinsamt sätt, så ville jag bara därifrån.