• Publicerat 20 september
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Malmö FF föll borta mot Genk i Europa League-premiären med 2-0 och mittbacksgeneralen Rasmus Bengtsson medger klasskillnad.
– De var storleken för stor för oss. Det var rättvist, säger han till Kanal 9.

Det är inget flygande start som Malmö FF fått på Europa League-gruppspelet. I torsdagskvällens premiär borta mot Genk visade belgarna klass och vann välförtjänt med 2-0 (1-0).

– De var storleken för stor för oss, men det är väl den nivån som det ska vara. De har kanske lite bättre spelare än vad vi har och vi behöver ha en riktigt bra dag för att vinna. Som sagt, de var duktiga, säger mittbacksstjärnan Rasmus Bengtsson till Kanal 9 och irriterar sig sedan över hur belgarnas två mål kom till.

– Det är vi som slarvar och tappar boll. Vi har inte råd med det mot det här motståndet, för då blir det mål till sist. Det kändes nästan som att det var när vi hade bollen och tappade den som de blev farliga. Lite tråkigt att de gör två mål på det sättet, men det var ju rättvist ändå.

Nästa match i Europa League för MFF är hemma mot Besiktas 4 oktober.