• Publicerat 18 september
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Bara 1-1 i går i allsvenskan mot Sirius. Nu spelade Hammarby U21-match i Stockholm mot Gefle och de grönvita vann med 7-1. 

Missräkning i går i Uppsala. Bara 1-1 för Bajen mot Sirius, ett Sirius som inför mötet hade 0-9 på sina två senaste matcher.

Sander Svendsen kom in i andra halvlek och fick ett gyllene läge att avgöra, men skottet i ribban.

Nu fanns norrmannen med från start i U21-mötet hemma mot Gefle. Andra stora namn som fanns med är Mads Fenger, Jeppe Andersen, Kennedy och Imad Khalili.

Pigg start av Bajen. Mycket boll från de grönvita. David Fällman och Björn Paulsen, som spelade 90 minuter i går, på plats på läktaren.

MÅÅÅÅÅL! 1-0 Bajen redan i den sjätte minuten. Ett inspel längs marken från Krusnell och från nära håll tryckte Khalili bollen i nät.

Straff Bajen kort senare efter att Sander Svendsen ramlat omkull. Samme Svendsen tog hand om straffen… i mål! Kliniskt av norrmannen!

Fortsatt blytungt för Gefle, för efter knappa 20 minuters spel kom även 3-0. Inspel Leo Bengtsson och i mål från nära håll från Sander Svendsen.

Kennedy med tungt skott, tätt utanför. Ett sus genom publiken, ett par hundra till antal.

Mycket nära 4-0 efter 35 minuters spel när Leo Bengtsson lossade bössan med vänstern, men fin räddning av gästernas målvakt och hörnan sedermera resultatlös.

Bajen med lekstuga på Kanalplan!

Svendsen nära hattrick när han kort före paus sköt ett skott inne i straffområdet, men ny fin räddning.

4-0 Bajen! Leo Bengtsson drev in i banan och sköt ett skott som styrdes på en Gefle-back – vilket ställde gästernas keeper. Vilken överkörning. Detta var också det sista som hände i den första halvleken.

Hammarby slog inte direkt av på takten i andra halvlek. I stället borde det ha blivit 5-0 när Sander Svendsen dribblade sig till ett friläge, men skottet utanför.

Kort senare skott från Hudu utanför straffområdet, men fin räddning av Gefles målvakt.

Som en blixt från klar himmel reducerat på Kanalplan. Samuel Hjelm fri med Blazevic och 4-1 nu i Stockholm.

Jeppe Andersen, Mads Fenger, Kennedy Bakircioglü och Imad Khalili utbytta efter timmen spelad. De stora namnen därmed klara för i dag.

5-1 Bajen i den 64:e minuten. Bengtsson fram till inhopparen Jake Larsson som inne i straffområdet placerade in femman för hemmalaget.

Hammarby flera nummer för stort i dag. 6-1 kort senare när Leo Bengtsson petade in bollen i öppet mål.

Till sist även 7-1. Sander Svendsen med drömfrispark i krysset! Hattrick av norrmannen.

Slut. Bajen vinner med 7-1.

Hammarby: Blazevic – Solheim, Hultin, Fenger, Krusnell – Khalili, Andersen, Kennedy, Hudu, Bengtsson – Svendsen

Ersättare
Edrisa Bojang (mv, U17)
André Alsanati (U19)
Olle Edlund (U19)
Jake Larsson (U19)
Mattias Wedin (U19)