• Publicerat 14 september
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Filip Dagerstål är redan borta mot AIK. Nu kan även Norrköpingsduon Kasper Larsen och Alexander Jakobsen missa toppmötet på söndag.

Det var i tisdagens EM-kval som U21-landslagets Filip Dagerstål åkte på en otäck huvudskada. Norrköpings mittback berättade för FD under torsdagen att han mår bra, men att det inte blir något spel mot AIK på söndag.

”Peking” är piskat att vinna på Östgötaporten mot serieledande AIK för att haka på i guldstriden. Med tio omgångar kvar att spela ligger tabelltrean hela nio poäng bakom Gnaget, men som om inte avbräcket med Dagerstål vore nog kan det även bli så att Kasper Larsen och Alexander Jakobsen missar toppmötet, något Norrköpings Tidningar rapporterar om.

Larsen har problem med en fot medan Jakobsen dras med en lårskada. Båda är osäkra kort mot AIK.

– Jag hoppas kunna spela mot AIK. Men hur det blir kan jag inte svara på i dagsläget, säger Larsen till tidningen.

Jakobsen ville under fredagen inte uttala sig om sin skada, skriver NT.