Malmö FF:s fjärde gruppspel i Europa skapar stor lättnad i MFF-led – och kring skåningarna. Nya MFF-listan från SVENSKA FANS redaktion handlar den här gången om ovärderlig erfarenhet.
”Malmö FF gör i höst sitt fjärde gruppspel på 10-talet. Ingen annan svensk klubb är i närheten av det. Och det är ingen tillfällighet”, skriver man bland annat.

Det handlar jämte om Markus Rosenberg och ett nytt kontrakt.
Är det möjligt för honom att tänka om igen, bortom höstens gruppspel i Europa League?
Finns minsta möjlighet att MFF lyckas skriva med honom över hela 2019?

På det kommer man in på erfarenheterna  Malmö nu får samla på sig för ett näst in till helt nytt lag sedan dubbla Champions League-succén.
”Uttåget mot Vardar Skopje i fjor kan man förstås använda för att slå hål på mitt kommande argument, men enstaka missar lär aldrig kunna uteslutas. Erfarenheterna av de vid det här laget många Europa-resorna och –mötena har gjort att hela föreningen vet hur man ska förbereda sig, vad som väntar i vissa länder där allt inte fungerar som i Sverige”.

Och så inte minst Malmös pr utomlands.
MFF numera med saker att kunna visa upp som ingen annan allsvensk klubb. Ja, fyra gruppspel än någonting att skryta med när man vill värva på ett större vis, jämfört med hur genomgående allsvenska klubbar brukar kunna.

”Hej, jag ringer från klubben (fyll i själva) och vi vill värva dig. Vi satsar nästa år på att ta oss ut i Europa, och även om vi inte lyckats med det på väldigt många år så lever drömmen i alla fall”.

HELA NYA MFF-LISTAN – ”SEX OCH JÄVLIGT OFFSIDE – PÅ SVENSKA FANS !