Släkten är värst må vara en sliten klyscha men i dag var den ack så sann. Förre djurgårdaren Erton Fejzullahu sänkte Djurgården med båda målen i Kalmars seger. Efter matchen gav han Bosse Andersson en känga.
– Extra spelsugen när deras sportchef inte tycker jag är bra nog att spela här, säger han till Expressen.

Den här söndagen var inte den bästa för Djurgården som klubb och Bosse Andersson som sportchef.

Först gick Jonas Olsson ut i halvtid och kritiserade truppbygget och efter matchen gav sig Kalmars matchvinnare Erton Fejzullahu ut i media.

– Jag var spelsugen. Extra spelsugen när deras sportchef (Bosse Andersson) inte tycker jag är bra nog att spela här. När man kom hit ville man visa upp sig. Jag var här för att göra det bra för mitt lag. Sedan att det kom två mål i bagaget var en bonus, säger han till Expressen.

På frågan vad han menar med att Bosse Andersson inte tycker han är bra nog:

– Jag har varit fri spelare två gånger sedan jag kom från Kina och bägge gångerna har jag kollat möjligheterna med Djurgården och bägge gångerna har jag fått svaret att jag inte är bra nog för hans trupp. Då har han valt andra alternativ. Han kanske håller sin mening men de som kan fotboll ser.

– Ekonomiskt har jag gjort allt i Kina. Jag sa att jag kunde vara sämst betald bara jag kunde få komma till Djurgården och spela. Därför fick jag en extra tändning i dag. Jag spelade nästan framför mina hemmafans. Jag ville vinna titlar med klubben och andra spelare gick före. Branschen är så.