Foto: Bildbyrån

I slutet av februari återkom Alexander Milosevic till AIK. Så sent som i slutet av juli så kunde AIK oroas av ett uttalande han plötsligt gjorde: ”Jag kanske försvinner från AIK”. I dag kan FD avslöja att stjärnan bestämt sig för att stanna.
”Jag är inte förvånad över att han vill stanna i AIK”, skriver Björn Wesström i ett SMS till FotbollDirekt.se.

Kristoffer Olsson deklarerade tidigare i sommar att han stannar året ut i AIK. Han vill ta chansen att ta AIK:s första SM-guld sedan 2009 och den historiskt stora AIK-satsning han i allra högsta grad nu är en huvudperson i.
I dag ser utspelet ut att ha påverkat även andra stora AIK-namn; som Alexander Milosevic.

Det har funnits en mängd klubbar kring hans person sedan han kom hem och det han visar i AIK sedan starten i april.

Strasbourg, Las Palmas, italienska Genoa och Levski Sofia.

LÄS: REDAN HÄR SÅG DET UT SOM FAROZON FÖR AIK-STJÄRNAN  

Ja, han ser inte direkt ut att stå med ihåliga fickor om han vill ut igen.

Men enligt nya uppgifter i dag till FD, så har han nu tagit beslutet att stanna – så till vid att ingenting exceptionellt kommer in.
Stjärnan har, enligt våra källor, nu alltså tackat nej till samtliga förfrågningar som finns och har funnits från utlandet – och meddelat AIK detta.

FotbollDirekts nya bild delas också av AIK och sportchef Björn Wesström som närmast kan lämna glädjebesked kring stjärnan.
”Jag är inte förvånad över att han vill stanna i AIK. Jag är väldigt glad om det blir så. Alex har sedan första kontakten med honom visat hur mycket han vill med 2018 för AIK”, skriver Wesström i ett SMS.

”Det har han visat i både handling och avtal. Det är uppenbart att han har en stor kärlek till AIK.

Man ska komma ihåg att Milosevic nej kommer trots att som exempelvis Genoa, av Expressen, uppges ha haft scouter på plats i Europa League.

Alexander Milosevic lämnade AIK 2015 för att gå till turkiska storklubben Besiktas. Sedan dess har han bland annat varit utlånad till Hannover och Darmstadt. I slutet av februari tidigare i år så bröt han så till sist det 3,5 -årskontrakt som han hade med turkarna.