• Publicerat 16 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Albin Ekdal är klar för Sampdoria. Nu har den svenske landslagsmittfältaren presenterats i Italien – ett treårskontrakt är klart:
– Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till Serie A och just Sampdoria, säger Ekdal till Wagnsson Sport & Entertainment.

Albin Ekdal återvänder till Serie A, efter tre säsonger i tyska Hamburg. Det har en längre tid varit på gång med en flytt från Hamburg, och det har den senaste tiden ryktats om Sampdoria för landslagsmannen.

Ett treårskontrakt med Sampdoria är klart. Det blir Ekdals femte klubb i Italien, efter Juventus, Siena, Bologna och Calgliari.

Ekdal är glad över att komma till Sampdoria:

– Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till Serie A och just Sampdoria. Jag ser fram emot en ny säsong och känner mig mycket motiverad och sugen på det här nya äventyret. Jag vill tacka Sampdoria för den här möjligheten och mina agenter vid Wagnsson Sports & Entertainment samt Filippo Cavadini och Sascha Empacher för hjälpen att få detta att hända, säger Ekdal till agentfirman Wagnssons Sports hemsida.

– Även ett stort tack till HSV och alla kring klubben och alla fans för en support som varit fantastisk.