• Publicerat 11 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Brommapojkarna vann borta mot Örebro med 1-0. Det gör att kvalplatsplacerade BP nu bara har sämre målskillnad än Elfsborg, som under söndagen spelar med kniven mot strupen borta mot AIK.

Efter en trög start efter VM-uppehållet har Brommapojkarna nu kommit igång. 2-1 hemma mot Dalkurd förra helgen följdes nu upp av en ny trepoängare under lördagen då Örebro besegrades med 1-0 på Behrn Arena.

Eric Omondi sköt matchens enda mål i den 58:e minuten, vinterförvärvets andra fullträff den här säsongen.

Segern innebär att kvalplatsplacerade BP har hela fyra poäng ner till Trelleborg som är nästjumbo. Ovanför strecket är det noll poäng. Endast bättre målskillnad gör att Elfsborg ligger före Brommapojkarna i tabellen – och därmed spelar boråsarna med kniven mot strupen borta mot AIK under söndagskvällen.