• Publicerat 10 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Nabil Bahoui kommer inte tillbaka till AIK i höst, det kunde FD berätta under gårdagen. Grasshoppers nye tränare har valt att satsa på 27-åringen och därmed är en affär inte aktuell. På sitt instagramkonto tackar ”Nabbe” nu för den här gången. 

Det har varit en del turer kring Nabil Bahouis vara eller inte vara i AIK den här säsongen. När han plockades in från Grasshoppers i vintras kommunicerade AIK att man hade en utköpsklausul på spelaren.

FD kunde senare berätta att Grasshoppers krävde över tio miljoner kronor för att släppa svensken, en summa som stockholmarna inte ansåg sig ha råd med. När låneavtalet löpte ut den sista juni kommenterade sportchefen Björn Wesström så här:

– Jag hoppas att han kommer spela i AIK igen, men om det blir nu eller senare får framtiden utvisa. Det svenska transferfönstret stänger den 11 augusti så mycket kan hända, sa han till FD.

Men Grasshoppers nye tränare Thorsten Fink har visat stort förtroende för Bahoui och låtit honom spela 90 minuter i ligans tre första omgångar. Därför har det helt enkelt inte varit aktuellt med spel i AIK under hösten. På fredagen går Bahoui själv ut och tackar för sin andra sejour i klubben.

 

Tack för allt den här gången! @aik #lennartskahem

Ett inlägg delat av Nabil Bahoui (@nabilguldish) 10 Aug 2018 kl. 2:04 PDT