Ken Sema lämnade Östersund för Watford i Premier League. I morgon kan han få göra debut i världens största liga. Och Sema har visat framfötterna på försäsongen – när laget skulle göra fystester så var han helt överlägsen.
– Det blev lite snack i laget. De kallade mig en maskin, säger han till TT.

Ken Sema fick ett stort genombrott med Östersund i allsvenskan 2016, och sedan har det bara fortsatt – cupguld, landslaget och mål mot Arsenal i Europa League. Det kändes som en tidsfråga innan han skulle lämna ÖFK, och tidigare i sommar blev det klart: Watford köpte loss svensken.

I morgon kan han göra PL-debut, när Watford möter Brighton i premiären. Sema berättar i en intervju med TT om sin första tid i klubben. När klubben hade fystester på försäsongen så sopade Sema hem allt.

– Så kom man hit. Spänsttest, vinner det. Snabbhetstest, vinner det. Jag vann allt. Då kändes det bra. Jag vet att jag är en bra spelare. Det var rätt coolt, säger han till TT.

– Det blev lite snack i laget. De kallade mig en maskin. Jag fick det som smeknamn. Maskinen.

Sema har också fått gott om speltid under försäsongen, och han gjorde 90 minuter i genrepet mot Sampdoria i lördags.

– Jag och tränaren (Javi Gracia) har snackat en del och det känns verkligen bra. Han vill spela på ett sätt som jag tycker om och jag tror det kommer vara bra för mig också.