• Publicerat 10 augusti
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Alexander Farnerud bröt med Häcken efter förra säsongen. Nu provtränar det tidigare Serie A-proffset med Helsingborg, detta värsta rival till Landskrona – klubben som fostrat 34-åringen. 

HIF har redan värvat hem stora namn som Andreas Granqvist, Rasmus Jönsson, Wanderson och Markus Holgersson. En otrolig satsning av superettanklubben, som ligger tvåa i tabellen på samma poäng som serieledande Falkenberg.

Nu kan ytterligare en stjärna hamna i Helsingborg. Det rör sig om Alexander Farnerud, som spelat i såväl Ligue 1, Bundesliga som Serie A. Mittfältaren bröt med Häcken efter förra säsongen på grund av skadebesvär, men nu skriver HIF på sitt Twitterkonto att 34-åringen ska provträna med klubben de kommande dagarna.

Skulle det bli en övergång blir det en känslig sådan. Farnerud är fostrad i Landskrona där han också slog igenom som seniorspelare. HIF värsta rival till Landskrona…