Foto: Bildbyrån

Saman Ghoddos åkte ner till Spanien för att skriva på för La Liga-nykomlingen Huesca. Men Östersunds ordförande Daniel Kindberg satte ned foten. Nu är Ghoddos hemma igen, och två franska klubbar de hetaste kandidater kring stjärnan – något som Kindberg väljer att bekräftas på fredagkvällen.

Turerna har varit många kring Saman Ghoddos de senaste dagarna. Han utropades som klar för La Liga-nykomlingen SD Huesca, och bilder på Ghoddos tillsammans med klubben publicerades på Instagram.

Agenten Quique Pina lade upp inlägget på Instagram där Ghoddos syns på bild skrivandes vad som ser ut att vara ett kontrakt.

Det hela tog dock en högst oväntad vändning, när Östersunds ordförande Daniel Kindberg slog näven i bordet och dementerade att Ghoddos var klar för Huesca:
”Han är absolut inte klar för någon klubb och vi kommer inte att skriva på ett avtal med Huesca. Det är absolut inte aktuellt i dagsläget”, sade Kindberg till Expressen.

LÄS: CIRKUSEN SPETSAS TILL KRING GHODDOS

Kindberg sade att han sett bilderna på Instagram:
”Jag har sett dem. Han har fått vår tillåtelse att åka ner till Spanien och bekanta sig med klubben, men inte att skriva på något. Jag har ingen aning vem den där agenten är. Vi har aldrig haft något med honom att göra och kommer inte ha det heller. Saman är på väg hem till Sverige igen”.

Ghoddos är nu tillbaka i Sverige, fortsatt utlandsaktuell – enligt vad FD erfar så är två Ligue 1-klubbar nu huvudkandidater i racet om Östersunds anfallsstjärna. Det handlar då om Amiens och Rennes, två klubbar som nämnts tidigare och som nu ligger längst fram.

LÄS: STJÄRNAN KNACKADE PÅ HOS ÖSTERSUND

FD har varit i kontakt med ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg, som via SMS bekräftar att Ghoddos är tillbaka.
”Det stämmer att han är hemma igen, han kom i går kväll”, hälsar Kindberg, som inte vill svara på om han pratat med Ghoddos om den uppkomna situationen. Däremot bekräftar han att det nu främst handlar om Ligue 1-klubbar i racet om stjärnan:

”Det stämmer att de just nu två hetaste kandidaterna är från franska högsta ligan. Det är det mest intressanta just nu. Men samtidigt kan det svänga snabbt som ni vet”, hälsar Kindberg i ännu ett sms till FotbollDirekt.se.